Rummenigge'nin Klopp isyanı!

ABONE OL

Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge, Liverpool ile Premier League şampiyonluğu yaşayan Jürgen Klopp'a övgülerde bulundu.

Niko Kovac'ın ayrılığı sonrasında teknik direktörlük koltuğunu sürpriz bir şekilde Hansi Flick'e emanet eden Bayern Münih'in efsane isimlerinden ve kulübün CEO'luk görevini yürüyen Karl-Heinz Rummenigge, Jürgen Klopp hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

'Başka bir kulüple sözleşmesi oluyor'

Alman basınına konuşan Rummenigge'nin, Klopp hakkında yaptığı "Ne zaman yeni bir teknik direktör arıyor olsak, Jürgen Klopp'un başka bir kulüple sözleşmesi oluyor." dikkat çekti.

'Hep en iyilerle çalıştık'

Rummenigge sözlerini "Ayrıca son yıllarda hep en iyi teknik adamlarla çalıştık. Jupp Heynckes, Pep Guardiola, Louis van Gaal ve şu an Hansi Flick." ifadeleriyle sürdürdü.

Klopp'un dünyanın en iyi teknik adamlarından biri olduğunu da vurgulayan Karl-Heinz Rummenigge "Bir antrenör arıyorsanız, zamanlama açısından da kulübe uygun olmalıdır. Jürgen'in dünyanın en iyi 3-4 teknik adamından biri olduğunu biliyorum. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazandığında çok mutlu oldum. Şimdi de Premier League'i kazandılar." dedi.