Rusya - Ukrayna krizi futbolu etkiler mi?

ABONE OL

Rusya ile Ukrayna arasındaki kriz futbolu yakından etkileyebilir. Şampiyonlar Ligi finalinin de tehlikede olduğu belirtiliyor.

Rusya ile Ukrayna arasındaki krizi bütün dünya yakından takip ediyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dün akşam yaptığı açıklamaların ardından iki ülke arasındaki gerginlik tepe noktaya ulaştı. 

Rusya - Ukrayna krizi, futbolu da olumsuz etkileyebilir. Bu sezon Şampiyonlar Ligi finali, 28 Mayıs'ta Rusya'nın Saint Petersburg şehrinde oynanacak.

Şampiyonlar Ligi finali yer değiştirebilir

İngiliz Daily Star'ın haberine göre UEFA, Rusya ile Ukrayna krizini yakından takip ediyor. Gerginliğin devam etmesi halinde final Rusya'dan alınıp başka bir ülkeye verilebilir. Daily Star Spor şefi Jeremy Cross imzalı haberde olası yer değişikliği kararı alması halinde finalin Wembley'de oynanabileceği ifade edildi.

İngiliz Daily Star'ın haberine göre UEFA, Rusya ile Ukrayna krizini yakından takip ediyor. Gerginliğin devam etmesi halinde final Rusya'dan alınıp başka bir ülkeye verilebilir. Daily Star Spor şefi Jeremy Cross imzalı haberde olası yer değişikliği kararı alması halinde finalin Wembley'de oynanabileceği ifade edildi. (Hürriyet)