Sadık Çiftpınar İslam Slimani'yi anlattı

ABONE OL

Fenerbahçe'ye transferi açıklanması kısa süre içinde beklenen Yeni Malatyaspor'un başarılı stoperi Sadık Albayrak Fanatik Gazetesi'nin sorularını yanıtladı...

Uzun süre Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında transfer yarıyına neden olan, ancak tercihini sarı-lacivertli kulüpten yana kullanan Yeni Malatyaspor'un başarılı stoperi Sadık Albayrak Fanatik Gazetesi'nden Ömer Necati Albayrak'ın sorularını yanıtladı...

Çeşitli konularda açıklamalar yapan Sadık'ın Kasımpaşa'nın başarılı forveti Senegalli Mbaye Diagne ve ilk yarının en çok eleştirilen isimlerinden biri olan İslam Slimani hakkında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Diagne çok iyi bir forvet. Saygı duyulacak işler yaptı, 20 gol attı, kolay değil. Ancak inanın saha içerisinde bu farkı anlayamıyorsunuz. Yani aslında o kadar farklı bir oyuncu değil. Fakat gol anında duracağı yeri çok iyi biliyor. Son dokunuşu çok iyi yapıyor. Zaten bir golcüde aranan önemli özelliklerden bir tanesi de bu. Forvetlerden aslında bu sezon Slimani’yi çok beğenmiştim. Karşılıklı oynadık, hatta ilk bize karşı oynadı. İstekli, arzulu, pozisyona da girebilen bir forvet. Ancak beklediği gol sayısına ulaşamadı...”

"Merih Demiral'ı beğeniyorum..."

“Aytemiz Alanyaspor’da Merih Demiral’in performansı çok iyiydi bu sezon. Genç kardeşlerimizin önplana çıkmaları çok güzel. Onunla da karşılıklı oynadık, tanıştık. Böyle genç oyuncuların sayıları arttıkça Türk futbolu çok daha iyi noktaya gelecektir..”

SADIK ÇİFTPINAR KİMDİR ? FENERBAHÇE'YE TRANSFERİNİN PERDE ARKASI ? YENİ MALATYASPOR BAŞKAN'IN AÇIKLAMALARI... 

fenerbahçe evkur yeni malatyaspor beşiktaş sadık çiftpınar mbaye diagne islam slimani merih demiral ozan kabak