Samandıra'da değişim zirvesi!

ABONE OL

Hırvatistan dönüşü acil toplantı kararı alan Fenerbahçe'nin yeni başkanı Sadettin Saran, Domenico Tedesco ile bir araya geldi. Zirveye Devin Özek de katıldı. Teknik adam değişimi artık masada.

Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco'nun geleceği artık pamuk ipliğine bağlı. Sarı Lacivertlilerin yeni başkanı Sadettin Saran, takımın üst üste aldığı başarısız sonuçların ardından genç teknik adamla masaya oturma kararı aldı.

Devin Özek de katıldı

Zagreb deplasmanı dönüşünde yapılan toplantıya İtalyan çalıştırıcının yanı sıra futbolun başındaki isim Devin Özek de katıldı.

Görüşmede Fenerbahçe'nin son haftalardaki kötü gidişatı, oyuncuların performansı ve takım içindeki sorunlar masaya yatırıldı.

'Şans verelim' diyen yöneticiler var

Saran'ın ekibinde yer alan bazı yöneticiler, Tedesco'nun görevine son vermek için erken olduğunu ve genç çalıştırıcıya zaman tanınması gerektiğini savunuyor. Ancak çoğunluğun görüşü, takımın bu şekilde devam etmesi halinde daha büyük sorunların yaşanacağı yönünde.

Favori Aykut Kocaman

Yönetimdeki büyük bölüm, 40 yaşındaki çalıştırıcı ile yolların ayrılmasının doğru olacağını ve Fenerbahçe'nin yerli bir teknik direktöre (Aykut Kocaman) emanet edilmesi gerektiğini düşünüyor.

Son şansı olabilir

Ligdeki Antalyaspor karşılaşması Tedesco'nun son şansı olabilir.

Toplantıların bugün de devam edeceği, Saran'ın, kurmaylarıyla yapacağı istişarenin ardından hoca konusunda nihai kararını vereceği öğrenildi.

(Sabah)