Sami Yen'de sahanın en iyileri

ABONE OL

Galatasaray, Göztepe engelini 3-1'lik skorla geçerken sahanın en iyilerini ve en kötülerini değerlendirdik.

FUTBOO | Galatasaray, kendi adına çok kritik olan maçta Göztepe'yi 3-1 mağlup ederken, takım olarak iyi mücadele etti. Fatih Terim'in cezası nedeniyle kenarda olmadığı karşılaşmada sarı-kırmızılı takım adına öne çıkan birkaç isim de oldu.

Biz de Galatasaray - Göztepe maçında sahanın en iyi performanslarını değerlendirdik.

En iyiler | Taylan Antalyalı

Bu sezon birçok maçta Galatasaray'ın en dikkat çöeken ismi olmayı başaran Taylan Antalyalı! Göztepe karşısında da gerek mücadelesi, gerekse orta sahadaki pas dağılımında aldığı rolle Taylan Antalyalı en çok öne çıkan isimlerden olmayı başardı. Taylan iyi oyununu Feghouli'nin attığı golde yaptığı asistle de süslemeyi başardı. Taylan attığı 77 pasın 66'sında da isabet sağlamayı başardı.

En iyiler | Arda Turan

Bir süre formasından uzak kalan Arda Turan, yavaş yavaş oyun içinde ağırlığını hissettirmeye başladı. Fatih Karagümrük maçında oyuna ikinci yarıda giren, Göztepe maçına ise 11'de başlayan Arda Turan attığı golle de 2010'dan sonra Galatasaray formasıyla iç sahada ilk gol sevincini yaşamış oldu.

En iyiler | Ryan Donk

Zaman zaman orta sahada görev aldı, zaman zaman savunmanın ortasında oynadı ama Fatih Terim nerede görev verirse versin Ryan Donk belli bir ortalamanın üstünde performans gösterdi. Göztepe karşısında da Donk stoperde görev yaptı. Marcao'yu aratmayan Donk hem takımın savunmada çıkışlarında etkin olurken, Arda Turan'ın attığı golün asistini de yapmayı başardı. Bir savunma oyuncusu olmasına rağmen Donk Galatasaray'ın Göztepe karşısında başarılı isimlerinden biri oldu.

En kötüler | Zlatko Tripic

Göztepe'nin sol ileri ucunda görev yapan Zlatko Tripic ilk 45 dakikada hiç etkili olamazken, topla sadece 24 kez buluşurken attığı 14 pasın 10'unda başarılı oldu. Tripic mücadelenin ikinci yarısında da teknik direktör İlhan Palut tarafından oyundan alındı.

galatasaray galatasaray göztepe taylan antalyalı ryan donk