Şampiyon, Volkan Şen'i istiyor

ABONE OL

TFF 1. Lig'in şampiyonu Sivasspor, teknik direktör Aykut Kocaman'ın gelecek sezon için düşünmediği Fenerbahçeli futbolcuya resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe’de ikinci sezonunu tamamlayan Volkan Şen’e, Süper Lig’in yeni ekibi Sivasspor talip oldu. TFF 1. Lig’de normal sezonu şampiyon tamamlayan ve ikinci sıradaki Yeni Malatyaspor ile birlikte Süper Lig’e yükselen Sivasspor, 2017-2018 sezonunda mücadele edeceği Süper Lig’de üst sıraları hedefleyen bir kadro oluşturmak istiyor.

Takımın başına geçen sezonun ikinci yarısında geçen ve TFF 1. Lig şampiyonluğunda önemli payı bulunan teknik direktör Samet Aybaba ile devam eden Sivasspor yönetimi, tecrübeli teknik adam ile birlikte transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Samet Aybaba, savunma ve orta saha için nokta transferler yapılmasını isterken, gönlündeki isimlerden birinin de Fenerbahçe’nin milli yıldızı olduğu öğrenildi. Sivasspor yönetimi, sarı-lacivertli takımda teknik direktör Aykut Kocaman’ın takımdan ayrılabileceği yönünde görüş bildirdiği Volkan Şen için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

Süper Lig’in yeni ekibi, Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcuyu öncelikle kiralık olarak isteyecek. Karşılıklı görüşmelerde şartlarda anlaşma sağlanırsa uygun bir bonservis bedeli karşılığında satın alma opsiyonunun da gündeme gelebileceği ifade edildi.

Volkan Şen bu sezon Fenerbahçe’de 26’sı Süper Lig, 5’i UEFA Avrupa Ligi, 2’si de Türkiye Kupası olmak üzere toplam 33 resmi maçta forma giydi. 1 gol atabilen sarı-lacivertli futbolcu tamamı ligde 3 de asist yaptı.
Kaynak: Fanatik

fenerbahçe volkan Şen sivasspor