Şampiyonlar Ligi finalinde kilit ikili

ABONE OL

Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Chelsea arasında oynanacak dev maçta kilit oyuncular kimler olabilir?

FUTBOO | Şampiyonlar Ligi'ni kazanan takım Porto'da belli olacak. İki İngiliz takımı Manchester City ve Chelsea, Avrupa'nın en büyüğü olmak için kozlarını paylaşacak. Biz de final öncesi iki takımdan da ön plana çıkabilecek futbolculara bakıyoruz.

Manchester City'de oyunu yönlendiren bir numaralı kişi Kevin De Bruyne. Onun varlığı takımdaki herkesi olumlu anda etkiliyor. Pasları, şutları ile bu takımın değişilmez ismi. Finalde de City'nin oyununu belirleyecek bir numaralı kişi bize göre De Bruyne. Phil Foden, Riyad Mahrez, Raheem Sterling, Sergio Agüero veya Gabriel Jesus... Hangisi oynarsa oynasın bir gözü kesinlikle De Bruyne'de olacaktır. 

Durdurma işi tamam, peki kim atacak?

Chelsea'de orta sahada Kante, Kovacic, Jorginho gibi başta De Bruyne olmak üzere City futbolcularına zorluk çıkartabilecek isimler var. Chelsea'nin en büyük artılarından birisi olarak zaten bu orta sahayı söyleyebiliriz.

Ancak Chelsea, kupayı istiyorsa sadece durdurmak yetmeyecek, aynı zamanda saldırmak da zorunda. Burada da kilit oyuncu olarak Christian Pulisic'i ön plana çıkartabiliriz. Werner'in formsuzluğunu göz önüne alırsak Pulisic, City savunmasına en çok zorluk çıkartabilecek isim olabilir. Mount ve Havertz için de aynı şeyleri söyleyebiliriz ama Pulisic'i yaratıcılık farkı ile bir adım önde görebiliriz.

manchester city chelsea kevin de bruyne pulisic