San Siro eski günlerine dönüyor

ABONE OL

Bir dönem Avrupa futbolunun en zorlu stadyumlarından olan San Siro, Milan'a yapılan yatırımlarla eski günlerine göz kırpıyor.

Milan’ın sattığı kombinelerin, yeni transferlerin ardından geçtiğimiz sezona göre yüzde yüz arttığı açıklandı.

Ciddi artış

Geçtiğimiz sene tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Milan, stadyumu San Siro’ya seyirci çekmekte zorluk yaşamıştı. Düşük taraftar ilgisinden dolayı ‘masraf kısmak’ için efsane stadyumun üst katlarını kapatan kulüp, 2016-2017 yılında toplam 16500 kombine satabilmişti. Ancak bu sezona iddialı transferlerle giren Kırmızı-Siyalılar, şu ana kadar kombinelerde yüzde yüzlük bir artış göstererek 32000 bilet sattı. Takımın bu sezonki ilk resmi müsabakası olan Craiova maçını 65 binden fazla biletli seyirci izlemişti.

Juve’yi geçtiler

Geride bıraktığımız transfer döneminde 11 yeni futbolcuya 200 milyon Euro’dan fazla bonservis bedeli ödeyen Milan, kombine satışlarından önemli bir gelir elde etmiş oldu. Aynı ligdeki Juventus ile birlikte Avrupa’nın elit kulüpleri arasında en düşük kombine bilet fiyatlarına sahip olan Milan, yeni yıldızlarının şahlandırdığı lisanslı ürün satışlarından da önemli bir miktarı kasasına koydu.

milan san siro