Selçuk Başakşehir'e, Emre Fenerbahçe'ye

ABONE OL

Galatasaray'da bir türlü kadroda kendine yer bulamayan Selçuk İnan'ın Başakşehir'e, Emre Belözoğlu'nun da Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi.

Galatasaray'da ligin başlamasından itibaren yedek kulübesine hapsolan ve Tudor'un da kadroda düşünmediği iddia edilen Selçuk İnan'ın aldığı yıllık 2 milyon 950 bin euro maaş ve maç başı 25 bin euro Galatasaray yönetimini sıkıntıya sokuyor. Akşam Gazetesi'nin iddiasına göre bu sıkıntıyı yaşamak istemeyen sarı-kırmızılılar oyuncuyu isteyen Başakşehir'e olumlu yaklaştı. 2019'da sözleşmesi bitecek olan Selçuk için bonservis istenmezken, sadece maaşının karşılanmasını talep etti.

Sarı-kırmızılı kulüpte oynamadığı için huzursuz olan ve oynayabileceği bir yerde futbola devam etmek isteyen Selçuk'un da bu teklife sıcak yaklaştığı belirtildi. Başakşehir ise her ne kadar oyuncunun yüksek maaşı olsa da bu transfere bonservis ödemeyeceğinden dolayı transferi bitirmeye çalışacak. Bu transferin domine etkisi yaratması bekleniyor. Öyle ki, kadrosuna Selçuk İnan'ı katacak olan Başakşehir, futbolu Fenerbahçe'de bırakmak isteyen Emre Belözoğlu'nu da serbest bırakacak ve Fenerbahçe ile görüşmesine izin verecek.

Tıpkı Selçuk transferinde olduğu gibi Emre'yi de bonservissiz Fenerbahçe'ye verecek olan turuncu-lacivertliler jübilesini Fenerbahçe'de yapmak isteyen Emre'nin de isteğini gerçekleştirecek. Transfer dönemi 8 Eylül'de kapanıyor. Bu tarihe kadar iki futbolcunun kaderi de belli olacak. Hem yedek kalmak istemeyen Selçuk, oynayabileceği bir takıma gidecek hem de futbolu Fenerbahçe'de bırakmak isteyen Emre Fenerbahçeli olacak.

fenerbahçe fenerbahçe transfer selçuk inan emre belözoğlu başakşehir galatasaray