Selçuk'tan Trabzonspor iddialarına yanıt

ABONE OL

Eleştiri oklarının göbeğinde olan Selçuk İnan, hakkında çıkan Trabzonspor iddialarına net yanıt verdi. Milli futbolcu Kayserispor maçının ardından transfer tartışmalarına açıklık getirdi.

Galatasaray’ın kaptanı İnan, yedek kaldığı Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada Trabzonspor iddialarını yalanladı.

"YOK BÖYLE BİR DURUM"

Galatasaray’ın Kayserispor’u 4-1 yendiği maçın ardından basına çok kısa ancak net bir açıklama yapan Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Trabzonspor iddiaları hakkında net konuştu. Eski takımına transfer olma durumu sorulan Selçuk, “Yok öyle bir durum” diyerek kafalardaki soru işaretlerini bitirmiş oldu.

“GERÇEK DIŞI HABERLER”

Konuyla ilgili Selçuk İnan’ın menajeri Batur Altıparmak da konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde konuşmuştu. Selçuk’un Trabzonspor’a transferi konusunu ‘gerçek dışı’ olarak yorumlayan Altıparmak, oyuncusunun Galatasaray ile 2 senelik kontratı daha olduğunu ve Selçuk’un sözleşmesini tamamlayacağını açıklamıştı.

Bilindiği gibi Trabzonspor'un Çin'den transfer ettiği Burak Yılmaz, imza töreni sırasında, "Selçuk kardeşim gibidir. Açıkçası onunla oynamayı isterim" ifadesini kullanmıştı.

selçuk inan galataasary trabzonspor burak yılmaz galatasaray kayserispor maci