Sergen Yalçın'dan transfer itirafı

ABONE OL

PAOK maçının ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın basın toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi eleme turundaki PAOK maçının ardından basın toplantısında konuştu. Sergen Yalçın, yenilgi sonrasında kritik değerlendirmelerde bulundu.

Basit goller yediklerini belirten Yalçın, 'Çok basit goller yedik. Kötü bir futbol oynadık. Kolay değil sezonun ilk maçı. Çoğu futbolcu ilk defa yan yana oynadı. İlk yarım saatlik bölümde yediğimiz goller bizi çok düşürdü' ifadelerini kullandı.

'Beklediğimiz transferler gerçekleşmedi'

Transfer konusunda biraz geç kaldıklarını da dile getiren Sergen Yalçın, 'Beklediğimiz transferler gerçekleşmedi, eksik bir kadroyla geldik buraya. Daha erken transfer yapsaydık daha farklı olabilir miydi? Olabilirdi de, olamayabilirdi de. Onun için bir şey söylemek zor. Yeni oyuncularımız var. İlk defa oynuyorlar daha. Kolay değil. Onları da anlamak lazım' şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın hakemini de eleştiren Yalçın 'Yediğimiz bir gol ofsayt olabilir. Attığımız gol ofsayt nedeniyle iptal edildi, penaltımız verilmedi. Bu kadar kötü, art niyetli hakemleri Şampiyonlar Ligi'nde göremezsiniz' dedi.

beşiktaş sergen yalçın transfer paok şampiyonlar ligi