Sergen Yalçın ve Ghezzal açıklaması

ABONE OL

Sezonu iki kupayla kapatan Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın ve Rachid Ghezzal'ın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'a açıklamalarda bulunurken, Sergen Yalçın ve Ghezzal'ın geleceği hakkında da konuştu.

Ahmet Nur Çebi, hem Ghezzal hem de Sergen Yalçın ile yola devam etmek istediklerini dile getirdi.

Gelişinin ardından takımın havasını değiştiren Sergen Yalçın hakkında konuşan Çebi ''Hocamızı, değerli kardeşimizi, buraya gelmesi için çağıran bizim yönetimimiz. Bizde değişen bir şey yok. İlk gün ne söylediysek, bugün de dediklerimizde bir değişiklik yok. Umarım Sergen hocayla önümüzdeki yıllarda da birlikte oluruz'' ifadelerini kullandı.

''Talisca ve Gomez gibi olmayacak''

Ghezzal'ın Talisca ve Gomez gibi olmayacağını da söyleyen Çebi ''İnşallah Ghezzal'de, Gomez ve Talisca'daki gibi olmayacak. Mevcut oyuncularım ve hocalarımla yola devam etmek istiyorum'' dedi. Dorukhan'ın geleceği hakkında da konuşan Çebi ''Dorukhan için şimdi EURO 2020 var, EURO 2020 sonrasında bakacağız. Döndüğünde ortak bir karar veririz'' ifadelerini kullandı.

VAR ve hakem tartışmalarına da değinen Ahmet Nur Çebi, ''VAR, benim başından beri desteklediğim bir uygulamaydı ama onda da tedirginlikler başladı kulüplerde. Kullanılması insan emeğine dayandığı için, orada da eleştiriler başladı. Canı yanmamış hiçbir kulüp yok. İnsan hata yapar ama bazı meslekler var ki, çok hatayı kaldırmaz. Hassasiyet gerekir'' ifadelerini kullandı.

beşiktaş ahmet nur çebi rachid ghezzal sergen yalçın