Sergio Ramos'un gidebileceği 6 takım

ABONE OL

Sergio Ramos denildiğinde akıllara elbette Real Madrid geliyor. Ancak İspanyol oyuncunun, Madrid'deki dönemi resmen sona erdi. 35 yaşındaki futrbolcunun geleceği oldukça merak ediliyor. İşte Sergio Ramos'un gidebileceği 6 takım...

FUTBOO | Dile kolay tam 16 sezon... Şampiyonlar Ligi'nde tarihi goller, La Liga'daki şampiyonluklar ve Barcelona ile verilen yarışın simge isimlerinden biri... Elbette Sergio Ramos'tan bahsediyoruz.

Real Madrid'e gözyaşları ile veda eden İspanyol savunma oyuncusu Ramos'un yeni adresi de merak ediliyor.

Avrupa basınında yıldız oyuncuyla ilgili çok sayıda transfer haberi veriliyor. Peki Ramos tercihi hangi takımlardan yana kullanabilir? Sizler için İspanyol stoperin transfer olabileceği kulüpleri değerlendirdi.

AS Roma

Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğe getirildiği AS Roma da Sergio Ramos yarışına dahil oldu. Mourinho, eski öğrencisini takımda görmek isterken Roma'nın yıldız oyuncuya yaklaşık 7 milyon euroluk bir teklif sunması bekleniyor. Ramos Serie A'ya gider mi? Mourinho olmasa 'zor' diyebilirdik ama Mourinho ile iyi bir ilişkisi olan Ramos tercihini AS Roma'dan yana kullanabilir.

Sevilla

İspanyol basınında yer alan haberlerde; Sevilla'nın tecrübeli oyuncuya teklif yaptığı belirtildi. Belki en üst seviyeden vazgeçmiş görünecek olsa da Ramos, yuvasına geri dönmek isteyebilir. Altyapısından yetiştiği kulübe 16 yıl sonra büyük bir kariyer ve isim olarak geri dönüş yapması kimseyi şaşırtmayacaktır.
Bayern Münih

2020 yılında Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Bayern Münih için geçen sezon tam da istenilen şekilde ilerlemedi. PSG karşısında gösterilen savunma performansı da fazlasıyla düşündürücüydü. Ayrıca Bavyera ekibi, savunmasından Javi, Martinez, Jerome Boateng ve David Alaba gibi üç önemli ismi de kaybetti. Lucas Hernandez, Niklas Süle ve Dayot Upamecano'ya rağmen Bayern Münih ve Nagelsmann, savunmaya bir lider isteyebilir. Ayrıca son yıllarda fazla bonservis ücreti ödemekten kaçınmaları, Ramos gibi bir isme göz dikmeleri için yeterli bir sebep olabilir.

Paris Saint-Germain

Sergio Ramos'un ayrılık sebeplerinden birinin de maddiyat olduğu herkes tarafından biliniyor. PSG de İspanyol oyuncunun istekleri karşılayabilecek güce fazlasıyla sahip. Ayrıca Ramos'un rekabetçi yapısı da Paris ekibine uygun olacaktır. Yıllardır Şampiyonlar Ligi kupasının kıyısından dönen PSG'yi, zirveye taşıma isteği de Ramos'u hırslandırıp imzayı atmasını sağlayabilir. İspanyol basını da Ramos için PSG'nin bir süredir harekete geçtiğini yazıyor.

Manchester City 

Pep Guardiola'nın çözemediği tek sorun... Son 3 sezonda savunmada ciddi sorunlar yaşayan Katalan teknik adam, bu sene Ruben Dias ile mutluluğa ulaştı. Ancak Dias'ın yanında hem savunmaya hem takıma liderlik edecek birini henüz bulamadı. Son Şampiyonlar Ligi finalinde de saha içi liderliğini yapacak ve kriz anlarında sahneye çıkacak bir isme ihtiyaç duydukları fazlasıyla yazıldı. O isim elbette Sergio Ramos olabilir. İngiliz basını da Guardiola'nın talimatıyla bu transfer için masada Manchester City'nin de oturduğunu belirtiyor.

Manchester United

İspanyol basının Ramos için yazdığı bir takım ise Manchester United. Son dönemde büyük bütçeli transferlden uzak duran Manchester ekibi, buna rağmen savunmaya yaptığo Maguire hamlesiyle rekor kırmıştı. Ancak güvenilir ikinci bir stoper bulmakta zorlanan Solskjaer için Ramos fazlasıyla ideal bir hedef olacaktır.

sergio ramos sergio ramosun gidebileceği 5 takım