Simon Kjaer'e İspanyollar talip oldu! Transfer listesinin en başında yer alıyor

ABONE OL

Fenerbahçe'nin yıldız savunma oyuncusu Simon Kjaer için Avrupa'nın devlerinin ilgisi bitmiyor. Daha önce adı İtalyan takımlarıyla anılan Danimarkalı savunmacı için son aday İspanyol ekibi Sevilla.

Son iki sezonda sarı-lacivertli forma ile gösterdiği başarılı performansın ardından bu yaz adı sıkça Milan ile anılan Simon Kjaer için aday Sevilla oldu. 

LİSTENİN EN BAŞINDA

İspanyol El Desmarque'nin haberine göre savunmanın göbeği için transfer çalışmalarını yürüten Sevilla'da sportif direktör Oscar Arias'ın listesinin en başında Simon Kjaer yer alıyor. Stoper için güçlü ve agresif bir oyuncu isteyen Endülüs ekibinin bu özellikleri sebebiyle Danimarkalı oyuncu için teklif yapabileceği iddia edildi. 


DÜŞÜK BİR BEDEL OLMAYACAK

2019'a kadar sarı-lacivertli ekip ile sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncunun şartlarını öğrenmek isteyen Sevilla'nın gerekli bonservis bedelini ödemeye sıcak baktığı kaydedildi. 

ADIL RAMI'NİN YERİNE

Transfer döneminde önemli oyuncularını kaybeden Sevilla, stoperi Adil Rami'yi de 6 milyon Euro bedelle Marsilya'ya satmıştı. Endülüs ekibinin Fransız oyuncunun yerini Kjaer ile doldurmak istediği biliniyor. 

43 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla dört farklı kulvarda 43 maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu 3 gol atarken 1 de asist yaptı. 

simon kjaer fenerbahçe sevilla adil rami marsilya milan