Sırada Nunez var!
N'Golo Kante transferi kapsamında Youssef En-Nesyri ile yollarını ayıran Fenerbahçe, gözünü yeni golcü transferine çevirdi. Hedefteki isim Al-Hilal forması giyen Uruguaylı santrfor Darwin Nunez.
Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'nin Al-Ittihad'a transfer olmasının ardından forvet için çalışmalarına başladı.
Sarı-lacivertliler, Al Hilal'ın yaz aylarında 53 milyon euroya kadrosuna kattığı 26 yaşındaki Uruguaylı golcüyü listesinde ilk sıraya yazdı.
Fenerbahçe'den teklif
Suudi Arabistan'a N'Golo Kante transferi için giden sarı-lacivertli yöneticiler, Darwin Nunez için Al-Hilal'e sezon sonuna kadar kiralama ve satın alma opsiyonu içeren yeni bir teklif yaptı.
Al-Hilal sıcak, Nunez bekleniyor
Al-Hilal'in Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı, Darwin Nunez'in kararının beklendiği ortaya çıktı.
Bu sezon Nunez
Suudi Arabistan Ligi'nde bu sezon 15 maça çıkan Darwin Nunez, 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.
(Sporx)