Sivasspor Denizli'den 3 puanla dönüyor

ABONE OL

Demir Grup Sivasspor deplasmanda galibiyete uzandı. Yiğidoları Yukatel Denizlisipor karşısında galibiyete Hakan Arslan ve Arouna Kone taşıdı.

Süper Lig'in 10. haftasında Yukatel Denizlispor'a konuk olan Demir Grup Sivasspor rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puana uzanan taraf oldu.

İlk yarıdaki eşitlik 40'dakikada Sivas'ın golü ile sona erdi. Bu dakikada Mustapha Yatabare'nin çizgiden içeriye çevirdiği topla buluşan Mert Hakan Yandaş'ın kaleci Stachowiak'tan dönen şutunu Hakan Arslan tamamladı ve sezonun ilk golünü kaydederek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol ilk yarının skorunu belirledi. 
İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Sivasspor'da Marcelo Goiano'nun 67. dakikada kaleci Adam Stachowiak'tan dönen vuruşunu önünde bulan Emre Kılınç'ın sert şutu direkten döndü.
Tam karşılaşma böyle bitecek denirken konuk ekip ikinci golüne 90'da ulaştı. Bu dakikada Emre Kılınç'ın ara pasında topla buluşan Arouna Kone farkı ikiye çıkararak maçın skorunu tayin etti.
Bu galibiyetin ardından puanını 15'e yükselten Demir Grup Sivasspor 7. sıraya yerleşirken, ev sahibi Yukatel Denizlispor ise 11 puanla 13. sırada yer buldu.

denizlispor sivasspor süper lig