Slaven Bilic Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor

ABONE OL

İngiltere'de West Bromwich'i çalıştıran Slaven Bilic, transfer rotasını Fenerbahçe'ye çevirdi. Hırvat teknik adamın hedefindeki isim Vedat Muriqi oldu.

Bir dönem ülkemizde Beşiktaş'ı da çalıştıran ve Championship ekiplerinden West Bromwich'de görev yapan Slaven Bilic, Fenerbahçe'den transfer yapmaya hazırlanıyor.

Takvim'de yer alan habere göre Slaven Bilic'in transfer edilmesini istediği isim Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Vedat Muriqi oldu. Habere göre Bilic, Kosovalı golcü oyuncu ile bir telefon görüşmesi de yaptı ve kendisini takımında görmek istediğini iletti. West Bromwich'in henüz resmi teklif yapmadığı ancak sezonun bitmesiyle resmi girişimlere başlayacağı belirtildi.

Kosovalı golcünün menajeri Haluk Canatar önceki günlrde transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. 

'İngiltere ve İtalya'dan yazılı ve sözlü talepler var'

"Vedat'ın transferi ile ilgili İngiltere ve İtalya'dan yazılı ve sözlü talepler var. Ligin akış süreci devam ettiği için şu anda kulüp isimlerini açıklayamıyorum. Benim bilgim dışında Fenerbahçe'ye yapılan olası tekliflerden varsa benim bilgim yok. Gelen teklifler ile ilgili tasarruf Fenerbahçe Spor Kulübüne aittir." demişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "İlgilenenler var. Her oyuncunun bir değeri vardır. Ben Vedat'ın gitmesini şahsen istemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

vedat muriqi fenerbahçe slaven bilic wba west bromwich