Slimani'den geleceğiyle ilgili sözler

ABONE OL

O Jogo Gazetesi'ni açıklamalarda bulunan Cezayirli santrfor, eski takımı Sporting lizbon'la ilgili bir soru üzerine, "Sporting'e geri dönmek mi? Neden olmasın? Ancak şu anda Fenerbahçe'yle devam eden bir kontratım var." yanıtını verdi.

Fenerbahçe'nin sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'den kiraladığı Islam Slimani Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.

O Jogo Gazetesi'ni açıklamalarda bulunan Cezayirli santrfor, eski takımı Sporting lizbon'la ilgili bir soru üzerine, "Sporting'e geri dönmek mi? Neden olmasın? Ancak şu anda Fenerbahçe'yle devam eden bir kontratım var." yanıtını verdi.

Sarı-lacivertli takımdaki geleceğiyle ilgili de konuşan Slimani, "Sezon sonunda neler olabileceğini hep birlikte göreceğiz. Şimdilik Fenerbahçe'ye odaklanmış durumdaym. Futbolda asla "asla" dememek gerekiyor. Elbette bir gün Sporting'e geri dönmeyi isterim." yorumunu yaptı.

Fenerbahçe'de forma giydiği 20 maçta; 2'si Sportak Trnava'ya, 1'i Kayserispor'a, 1'i de Giresunspor'a olmak üzere sadece 4 gol atabilen ve büyük hayal kırıklığı yaratan Islam Slimani yüksek maliyeti nedeniyle de Yönetim tarafından elden çıkartılmak isteniyor.

fenerbahçe islam slimani sporting lizbon