Slimani: Futbolda her zaman zor dönemler vardır

ABONE OL

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Slimani sözlerine, 'Her şeyden önce bugünkü terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı diliyorum. Bu haber bizi de son derece üzdü. Karşılaşmadan önce bunun büyük üzüntüsünü yaşıyorduk' diyerek başladı.

Spartak Trnava karşısında kaydettiği 2 golle Fenerbahçemize galibiyeti getiren Cezayirli futbolcu Islam Slimani, sahada güzel reaksiyon gösterdiklerini söyledi ve “Bu skor ilerisi için bize güven verecektir” diye konuştu..

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Slimani sözlerine, “Her şeyden önce bugünkü terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı diliyorum. Bu haber bizi de son derece üzdü. Karşılaşmadan önce bunun büyük üzüntüsünü yaşıyorduk” diyerek başladı. Karşılaşmayla ilgili olarak Slimani, “Bence saha içerisinde güzel bir reaksiyon gösterdik. Futbolda her zaman zor dönemler vardır. Bu akşam iyi bir reaksiyon göstermeyi başardık. Bu skor ilerisi için bize güven verecektir” yorumunu yaptı.

Golcü oyuncu, yaşanan sorunun adaptasyon sorunu olmadığını ise şu sözlerle anlattı: “Sorun kesinlikle adaptasyon sorunu değil. Bir takım içinde bir takım bütünlüğü halinde düşündüğümüzde her şey iyi gidiyorsa herkes saha içerisinde çok daha iyi gözükecektir. Bazen takım halinde fedakarlık yapmak zorundasınızdır. Ben de sonuna kadar fedakarlık yapma gayreti içerisindeyim. Bana göre ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Umuyorum takım halinde de daha iyi olacağız.”

islam slimani fenerbahçe spartak trnava