Sneijder'i istiyorlar

ABONE OL

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'e Amerika'dan var. Sarı-kırmızılı takımın Hollandalı oyuncusu için Los Angeles FC iki yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu iddia ediliyor.

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı yuvadan uçuyor. Uzun süredir gideceği konuşulan Sneijder için Los Angeles FC, yıllık 3.5 milyon dolarlık bir teklifle sarı-kırmızılı takımın kapısını çaldığı gelen haberler arasında. 

ESPN'de yer alan haberde,  LAFC'nin yöneticileri, daha önce Ajax, Real Madrid ve Inter'de forma giyen Sneijder'i transfer etmelerinin, MLS'de enerjik bir takım yaratmış olacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

OCAK’TA YOLCU

Galatasaray ile bir senelik daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcunun,  MLS'te 2018 Mart ayından itibaren yer alacak olan Los Angeles FC'de takımda olması planlanıyor. 

Ocak ayına kadar sarı-kırmızılı formayı giyeceği iddia edilen Hollandalı’nın yeni sezonun başlamasıyla birlikte Los Angeles'a gideceği gelen haberler arasında. 

Sneijder'in transferinin daha önce David Beckham'ın transferi benzemesi de dikkat çekti.  Galatasaraylı futbolcuyla görüşmelerin ilerlediği ve anlaşmaya çok yakın oldukları ifade edildi. 

Öte yandan Los Angeles FC'nin Manchester United ile yolları ayrılan Zlatan Ibrahimovic'i de transfer etmek istediği iddia edildi. 


galatasaray sheijder hollanda los angeles fc asd transfer