Stefan Kuntz'dan Portekiz yorumu

ABONE OL

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, beIN SPORTS'ta konuk olduğu programda önemli açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz beIN SPORTS'a verdiği röportajında önemli ifadeler kullandı. Stefan Kuntz, milli takımın Portekiz ile oynayacağı Dünya Kupası play-off maçını da değerlendirdi.

Milli takım oyuncu havuzundan da bahseden Kuntz, ''Şu süreçte, canlı izlemediğim takım yok gibi bir şey... Mart ayında yeni oyuncular olabilir. Geçmiş ve güncel performansları göz önünde bulunduruyoruz. Gelecek jenerasyonun çok özel olduğunu düşünüyorum'' dedi.

Takımın oyun anlayışı hakkında da düşüncelerini aktaran Stefan Kuntz, ''Benim için öncelikli olan, hangi oyuncunun hangi pozisyonda oynayabilme becerisi olduğu. Mesela Hakan Çalhanoğlu... Bence Milli Takım'la son maçları, en iyi maçlarıydı. Bu çalışmayı tüm oyuncularla yapıyoruz'' ifadelerini kullandı.

''Portekiz'e kolay anlar yaşatmayacağız''

Portekiz eşleşmesinin kolay geçmeyeceğine değinen Kuntz, ''Farklı bir yüzünü göstermeli takımımız. Bizim için kolay değil ama biz de Portekiz'e kolay anlar yaşatmayacağız.Galler ve İskoçya gelse, direkt Dünya Kupası'na gideceğimizi mi düşünecekti insanlar? Galler ve İskoçya'ya karşı çok daha fazla kaybedecek şeyin var. Onların oyun anlayışı farklı. Favori olmadığımız için, daha avantajlı olabiliriz'' dedi.