Survivor reklamında geldi, golleri atıyor!

ABONE OL

Championship'te attığı gollerle ligin şu anda en golcü oyuncularından biri olan Oscar Estupinan'ın Hull City'e transferi Survivor yarışmasının reklam arasına dayanıyor...

Hull City’nin forveti Oscar Estupinan, şu an Championship’in gol kralı konumunda. Hull City sahibi Acun Ilıcalı, Estupinan transferinin ardından "Herkes onun nasıl bir kalitede olduğunu görecek" ifadelerini kullanmıştı.

Süper Lig'de Denizlispor formasıyla da tanıdığımız Oscar Estupinan'in Hull City'e geliş serüveni ise bir hayli ilginç...

"9 dakikada ikna ettim"

Acun Ilıcalı, Estupinan'ı Survivor final yayınında reklam arasında 9 dakikalık bir konuşma sonunda ikna ettiğini söylemişti. Ilıcalı, "Pek çok takımdan teklif almıştı. Canlı yayında ve reklam arasında onunla konuştum. İkna etmek için 9 dakikam vardı. Belki, 20 teklif almıştı, bunların 5 tanesini ben biliyorum. Bizim takımda oynamayı seçti ve bundan dolayı çok mutluyum." sözlerini kullanmıştı.

Kolombiyalı golcü, Hull City'nin attığı toplam 10 gole 5 gol ve 2 asistlik bir katkı sağladı. Sezon başında bedelsiz olarak İngiltere'Ye gelen Estupinan'ın gollerine devam etmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

oscar estupinan estupinan hull acun ilıcalı estupinan