Tahir Karapınar: ''Bunlar bize yakışmıyor''

ABONE OL

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor'a 3-1 mağlup olup kupaya veda eden Fenerbahçe'de teknik direktör Tahir Karapınar kısa bir değerlendirmede bulundu. Maç sonunda konuşan Karapınar, yedikleri gollerin kendilerine yakışmadığını söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Tahir Karapınar, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalindeki Trabzonspor maçının ardından kısa bir değerlendirme yaptı. Sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrılıp kupaya veda eden Fenebrahçe'de Tahir Karapınar, yedikleri gollerin kendilerine yakışmadığını dile getirdi.

Üst düzey bir takım olarak bu golleri yememeleri gerektiğini söyleyen Karapınar, 'Maça çok iyi hazırlanmıştık, planlarımızı yapmıştık. Bu sezonun kaybedilmemesi adına önemli bir maçtı. Yine bir Trabzonspor maçında basit gol yedik. Takım bunu toparlamak için çok mücadele etti. Bizim yediğimiz goller, üst seviye takıma yakışmıyor' ifadelerini kullandı.

'Deniz Türüç özür diledi, sıkıntı yok'

Deniz Türüç'ün oyundan alındıktan sonra gösterdiği tepkiyi değerlendiren Karapınar 'Deniz Türüç soyunma odasında özür diledi. Yanlış yapmış olabiliriz ama biz böyle düşündük. Onu hoş görebiliyoruz, sıkıntı yok' dedi.

Gerçek bir yapılanmaya ihtiyaçları olduklarını da dile getiren Karapınar, 'Fenerbahçe'nin çok büyük bir yapılanmaya ihtiyacı var. Oyuncuların bu kadar büyük bir camiada oynadıklarının farkına varması lazım. Trabzonspor'u tebrik ederiz. Son ana kadar mücadelemize devam edeceğiz' dedi.

Gustavo: 'Kendi adıma kötü oynadım'

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncularından Gustavo da maçın ardından kısa bir değerlendirme yaptı. Luiz Gustavo, kendi adına kötü bir oyun sergilediğini söylerken 'Neyin eksik olduğunu söylemek gerçekten zor. Sezon boyu verdiğimiz yanlış kararların sıkıntısını çektik saha içinde. Başkaları adına konuşmayı sevmem, kendi adıma kötü oynadım, sorumluluklarımı iyi olarak yerine getiremedim' dedi.

fenerbahçe tahir karapınar trabzonspor