TFF'den flaş karar

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray - Atiker Konya maçının 88. dakikasında verilen tartışmalı penaltıya ve bunun ardından yaşananlara el koydu.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, salı günü yapacağı toplantıda, orta hakem Hüseyin Göçek ile Video Asistan Hakem (VAR) Halis Özkahya arasındaki konuşmaları dinleyerek Galatasaray'ın iki puan kaybetmesine neden olan penaltıyla ilgili kararını verecek.

Galatasaray-Atiker Konyaspor maçının 88. dakikasındaki penaltı pozisyonu sarı-kırmızılı camiada büyük tepkiye neden olurken, Türkiye Futbol Federasyonu da bu duruma duyarsız kalmadı. Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ile Yönetim Kurulu bu konuyla ilgili salı günü bir araya gelme kararı aldı.

Toplanmak için 13. Hafta karşılaşmalarının bitmesini bekleyecek olan Türkiye Futbol FederasyonuYönetimi, ilk olarak karşılaşmayı izleyecek ve tartışmalı pozisyonları değerlendirecek.

Maçın orta hakemi Hüseyin Göçek ile Video Asistan Hakem (VAR) olarak görev alan Halis Özkahya'nın performanslarını da değerlendirecek olan TFF Yönetimi, VAR ile hakem arasında yaşanan konuşmaları da dinleyecek.

Konuyla ilgili MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun da görüşüne başvuracak olan Yönetim, iki hakem hakkında değerlendirmede bulunacak.

Yapılan hatalar konusunda taviz vermeme düşüncesinde olan Futbol Federasyonu, kim hatalıysa onunla yolları ayıracak.

Eğer iki hakemde de yanlış bulunursa, ikisinin de hakemlikleri sona erecek.

galatasaray konyaspor halis özkahya hüseyin göçek yıldırım demirören tff mhk var