Torrent tarihe geçti

ABONE OL

Galatasaray'ın İspanyol Teknik Direktörü Domenec Torrent, kötü serisiyle Sarı-kırmızıların tarihine geçti.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşmadan kazanan çıkmazken maç 1-1 berabere sona erdi.

Bu sonuçla galibiyet hasreti 6 maça çıkan Galatasaray, puanını 29 yaptı. Kayserispor ise 35 puana yükseldi.

Son 14 maçta 1 galibiyet

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 14 maçın sadece birini kazanabildi. Sarı-kırmızılılar, ligin 12. haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı.

Söz konusu karşılaşmalarda 13 gol atan Galatasaray, kalesinde 21 gol gördü. Galatasaray, ligdeki son 6 maçından ise 4 mağlubiyet ve 2 beraberlikle ayrılarak, galibiyet elde edemedi.

Torrent yine kazanamadı

Galatasaray, görevinden ayrılan Fatih Terim'in yerine teknik direktörlüğe getirilen Domenec Torrent yönetiminde çıktığı 5 lig maçında da galibiyet elde edemedi.

Sarı-kırmızılı takım, İspanyol teknik adam idaresinde ligde oynadığı karşılaşmalardan 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik yaşadı. Galatasaray, Torrent yönetiminde Atakaş Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını kaybederken, Aytemiz Alanyaspor ve Yukatel Kayserispor ile berabere kaldı.

Öte yandan 59 yaşındaki İspanyol teknik adam, Galatasaray'ın başında çıktığı ilk 5 maçını da kazanmazken kötü serisiyle Sarı-kırmızılı kulübün tarihine geçti. Opta verilerine göre Domenec Torrent, Süper Lig tarihinde Galatasaray'ın başında çıktığı ilk 5 maçta galibiyet alamayan ilk teknik direktör oldu.(Sabah)