Trabzon'da kazanan Galatasaray!
Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.
Trabzonspor ile Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında karşı karşıya geldi. Trabzon'da oynanan karşılaşmayı Galatasaray 2-0'lık skorla kazandı.
Mücadelemnin ilk yarısından gol sesi çıkmadı ve devreye 0-0 girildi. Sarı-kırmızılılar, 66. dakikada Abdülkerim Bardakcı'nın kaydettiği golle öne geçti. Asisti yapan isim ise Gabriel Sara oldu.
Oyuna 77. dakikada dahil olan Alvaro Morata, 84. dakikada ağları havalandırdı ve skoru belirleyen golü attı.
1 puana şampiyon
Bu sonucun ardından Galatasaray'ın puanı lider Galatasaray'ın puanı 86 oldu. Sarı-kırmızılılar kalan 3 maçta en az 1 puan alması halinde şampiyonluğa ulaşacak. Trabzonspor ise 46 puanda kaldı.
Galatasaray, gelecek hafta şampiyonluk için Kayserispor'u konuk edecek. Trabzonspor ise Bodrum FK ile deplasmanda karşılaşacak.