Trabzonspor'a Senegalli sol bek

ABONE OL

Gelecek sezonun hesaplarını yapmaya başlayan Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın alınmasını istediği ilk isim sol bekte forma giyen Youssouf Sabaly oldu.

Abdullah Avcı geldikten sonra pozitif futbol oynayan Trabzonspor bazı pozisyonlarda sorun yaşıyor. Pereira ile yolların ayrılmasından sonra Serkan Asan'ın performansı iyi olsa da Trabzonspor oraya yeni bir oyuncu arıyor. Son olarak Fransız Bordeaux takımında forma giyen Youssouf Sabaly gündeme geldi!

Trabzonspor'a Senegalli sağ bek

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın talebiyle devre arasında kadrosunu Berat Özdemir, Bakasetas ve Yunus Mallı ile güçlendirmişti. Ancak ikinci yarının başlamasıyla takımda birçok eksik noktanın daha bulunduğu ortaya çıktı. Scout ekibi de bazı oyuncuları takibe aldı. Sağ ve sol bek mevkilerinin yanı sıra her iki ofansif kanada ve hücum hattına isimler araştırılmaya başlandı.

Sağ bek için listenin ilk sırasına Avcı'nın Beşiktaş'ta görev yaparken de istediği Youssouf Sabaly yazıldı. Fransa'nın Bordeaux takımıyla sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki futbolcuya, lig sona ermeden teklif yapılması planlanıyor. Oyuncunun yüksek maaş beklentisi içerisinde olmaması durumunda bu transfer için resmi temaslar start alacak. (Yunus Emre Sel / Sabah)

youssouf sabaly trabzonspor transfer