Trabzonspor'a Ukraynalı stoper

ABONE OL

Serdar Taşçı transferinin zora girmesi üzerine alternatiflere yönelen Trabzonspor'da gündemde Dinamo Kiev'in stoperi Evgen Khacheridi var. Bonservisi elinde olan Khacheridi'nin ismi daha önce de Galatasaray'la anılmıştı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal’la birlikte belirlenen listedeki isimleri bir bir renklerine katmak için çabalıyor.

Geçen sezonun ortasından bu yana transferi gündemde olan Serdar Taşçı’nın, kulübü Spartak Moskova’nın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olması ve futbolcuya yeni sözleşme önermesi üzerine transfer zora girerken, savunma için yeni bir isim gündeme geldi.

SERDAR TAŞÇI SIKINTISI

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu’nun da “Spartak Mokcova, şampiyon olduğu için önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Serdar’ın da kulübü ile 1 yıl opsiyonu var. Bu noktada görüşmelerimiz sürüyor ama net bitmiş bir durum yok” diyerek bilgi verdiği Serdar Taşçı transferinin zor göründüğü, Türk kökenli Alman futbolcunun yerine Dinamo Kiev’in tecrübeli stoperi Evgen Khacheridi’nin masaya yatırıldığı öğrenildi.

10 yıldır Dinamo Kiev forması giyen Khacheridi’nin bonservisinin elinde olduğu belirtildi. Geçen sezon Ukrayna ekibinde 20 maç oynayıp 1 de gol kaydeden Khacheridi, daha önce de Galatasaray’ın gündemine gelmişti.


trabzonspor evgen khacheridi serdar taşçı