Trabzonspor - Antalyaspor muhtemel 11'ler

ABONE OL

Trabzonspor, Süper Lig'de 31. hafta maçında Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Süper Lig'de liderin en yakın takipçisi Trabzonspor, sürpriz kayıp yaşamak istemiyor. Ligin 31. haftasında bordo-mavili ekip sahasında Antalyaspor'u konuk edecek.

Medical Park Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Mücadele saat 18:30'dan itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Campi, Hüseyin, Novak, Abdülkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Ndiaye, Sosa, Nwakaeme, Sörloth

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Ersan, Veysel, Kudryashov, Sinan, Chico, Ufuk, Amilton, Mukariu, Leschuk

Eksikler

Trabzonspor: Manuel da Costa (cezalı)

Antalyaspor: Ribeiro, Bahadır, Harun (sakat), Jahovic ve Hakan Özmert (cezalı)

Takımların son durumu

Koronavirüs arasından 3 galibiyetle dönen Antalyaspor, son maçta 1 puan alabildi. Bu kritik maç öncesinde önemli eksiklere sahip olan Akdeniz ekibi, düşme hattının 8 puan önünde bulunuyor.

Trabzonspor yenilgiyi unuttu

Alanyaspor ve Ankaragücü maçlarından kaybedilen 4 puanla liderlik koltuğunu Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor, Galatasaray deplasmanından 3 puanla dönerek moral depoladı. Bordo-mavililer evinde oynadığı son 7 maçta yenilgi görmezken namağlup serileri de 15 maça karşılaşmaya çıkmış durumda.

Trabzonspor 7-2 önde

Trabzonspor ile Antalyaspor arasında oynanan son 10 maçın 1'i berabere biterken 7 karşılaşmayı bordo mavililer kazandı. Antalyaspor ise sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

trabzonspor antalyaspor süper lig