Trabzonspor'dan transfer itirafı

ABONE OL

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer iddiaları hakkında konuşurken, Uğurcan ve Sörloth için teklif geldiğini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu. A Spor'a konuşan Ahmet Ağaoğlu, takımın iki önemli ismi Sörloth ve Uğurcan'a teklifler olduğunu açıkladı.

Ahmet Ağaoğlu yaptığı açıklama 'Uğurcan'a da Sörloth'a da teklifler var. Ancak teklifler realist olmaktan son derece uzak' ifadelerini kullandı.

İyi teklifler gelmedikten sonra oyuncularını elden çıkarmayacaklarını da belirten Ağaoğlu, 'Trabzonspor Kulübü, gelir gider dengesini sağlamak için her sene 1 oyuncuyu ya yetiştirip ya da geliştirip satmak zorunda. Yetiştirdiğimiz oyuncular Ömür, Parmak, Hüseyin, Çakır... Geliştirdiğimiz oyuncularda da Ekuban, Alex, Erce var. İlle de satacağız diye bir şey yok. Değerini bulmayan hiçbir oyuncuyu göndermek zorunda değiliz. Çıkan tüm haberler gerçek olmaktan tamamen uzak. Sadece gelen ve reddettiğimiz teklifler var. İfade edilen rakamlar bizim için realist olmayan rakamlar' şeklinde konuştu.

Uğurcan Çakır ile Premier League ekiplerinden Sheffield United, Sörloth ile Bundesliga ekibi RB Leipzig ilgileniyordu.

trabzonspor uğurcan çakır alexander sörloth