Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etti

ABONE OL

10 Eylül 2017 Trabzonspor Gençlerbirliği maçı, Ahmet İlhan, Olcay Şahan, Hugo Rodallega ve Ogenyi Onazi'nin golleri ile 3-1 sonuçlandı. Trabzonspor'da Jose Sosa etkili bir oyun ortaya koyarken, taraftar takımına sahip çıktı.

Editör: Mehmet BAŞKAN

10 Eylül 2017 Trabzonspor Gençlerbirliği maçı, Ahmet İlhan, Olcay Şahan ve Hugo Rodallega'nın golleri ile 2-1 sonuçlandı. Trabzonspor'da Jose Sosa etkili  bir oyun ortaya koyarken, taraftar takımına sahip çıktı.

Trabzonspor Gençlerbirliği karşılaşması hızlı başladı. Jose Sosa, Trabzonspor’a imza attıktan sonra ayağının tozu ile karşılaşmaya ilk 11’de başladı. Sosa, bu sezon 8 numaralı formayı giyecek. Henüz 6. Dakikada Ahmet İlhan Özek’in attığı gol ile Gençlerbirliği 1-0 öne geçmeyi başardı. Trabzonspor golden sonra vites yükseltti. Trabzonspor devreden evvel gol bulmayı amaçladı.

Karşılaşmanın 25. Dakikasında Uğur Demirok sarı kart gördü. Maçın başında Trabzonspor’un savunmada sarı kart görmesi, Trabzon’un savunma organizasyonunda işini zorlaştıracak. Ersun Yanal’ın takımı, Gençlerbirliği yarı sahasına yoğunu yığdı.Hücumda Burak Yılmaz 37. Dakikaya dek ciddi bir pozisyon yakalayamadı. Trabzonspor’un 7 şut denemesi olmasına karşın kaleyi bulan hiçbir şutu olmadı.


42. dakikada Karadeniz ekibi gole çok yaklaştı. Ancak Olcay Şahan’ın ceza sahası içerisinde yaptığı faul ile atak sonlandı. Maçın ilk yarısı Gençlerbirliği’nin deplasmanda 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gençlerbirliği oyuncu değişikliği yapmadan 2. yarıya başladı.Trabzonspor’da ise Uğur Demirok kenara gelirken Abdulkadir oyuna dahil oldu. Olcay Şahan’ın Kamal Issah’a yaptığı faul ile ikinci yarı oyun erkenden durdu. Trabzon atağı, Olcay’ın faulü ile sonlandı. 20 numaralı formayı giyen Issah, tedavi için kenara geldi. 50. dakikada ise Okay Yokuşlu’nun faulü ile Karadeniz ekibinin atağı son buldu. Karşılaşmada Trabzonspor hücumda yaptığı faullerle büyük sıkıntı yaşadı.

İkinci yarının ilk 5 dakikasında her iki takım da istekli oynadı. Gençlerbirliği hücum fırsatı bulamasa da, sık sık atak denemeleri yaptı. Ancak etkili bir pozisyon yaratamadı. 53. Dakikada Olcay Şahan, hırslı ve istekli futbolunun meyvesini topladı. Sağ cepheden çektiği şut ile Trabzonspor’a beraberliği getirdi. Golün pasını ise Abdulkadir Ömür verdi.

Golün ardından Gençlerbirliği iki değişiklik birden yaptı. Elvis Manuve Marko Milinkovic kenara gelirken,Diallo Guidileye ve Jailton Paraiba oyuna dahil oldu. Mesut Bakkal, skoru korumak veya galip gelmek amacı ile değişiklik yaptı.


İkinci yarıda ilk 15 dakikada Okay Yokuşlu savunmada ve hücumda oldukça etkili bir performans ortaya koymayı başardı. 59. dakikada Yusuf Yazıcı’nın akıl dolu pasıyla Burak Yılmaz ceza sahası içerisinde topla buluştu. Ancak Gençlerbirliği savunması müdahalede başarılı oldu. Trabzonspor, Gençlerbirliği kalesini abluka altına aldı. 68. Dakikada Olcay Şahan’ın şutu, savunma tarafından çıkarıldı. Dönen topta ise kaleci gole engel oldu. Trabzonspor, hücum varyasyonları ile Gençlerbirliği’ni savunmada zor durumda bıraktı. Karşılaşmanın 70. dakikasında Petar Skuletic oyundan çıkarken Vedat Muric oyuna girdi.

Sağ kanatta Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür ikilisi uyum içerisinde hücum ve savunma yaptılar. 73. Dakikada Gençlerbirliği, Trabzon atağını faul ile durdurdu. Ahmet Oğuz sarı kart ile cezalandırıldı. 77. Dakikada Trabzonspor ceza sahasına kadar topu taşımayı başardı. 82. dakikada Olcay Şahan alkışlarla kenara gelirken, Hugo Rodallega oyuna dahil oldu.


84. dakikada Yusuf Yazıcı’nın çalımı ardından Hugo Rodallega’ya pası, Trabzonspor’a 3 puanı getirdi. Hugo Rodallega oyuna girer girmez golünü attı. Trabzonspor’un gençleri, Trabzonspor’a galibiyeti getirdi. 85. dakikada Khalili sarı kart gördü. Rodallega’nın yüzüne vurması nedeniyle tribünlerin tepkisine neden oldu.

87. dakikada Burak Yılmaz alkışlarla oyundan çıktı. Ogenyi Onazi oyuna dahil oldu. Trabzonspor taraftarının takımına yoğun bir desteği var. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Ersun Yanal'ın oyuna sonradan dahil ettiği Onazi, skoru 3-1 yapan golü attı.

Ersun Yanal, oyuncu değişiklikleri ile maçın kaderini değiştirdi. Trabzonspor taraftarı arasındaki Ersun Yanal tartışmalarına Gençlerbirliği maçındaki değişiklikler son noktayı koydu. Trabzonspor karşılaşmayı 3-1 kazandı.

 

trabzonspor gençlerbirliği maçı trabzonspor gençlerbirliği maçı golleri trabzonspor gençlerbirliği maçı sonucu trabzonspor gençlerbirliği maçı golleritrabzonspor gençlerbirliği golleri trabzonspor gençlerbirliği maçı izle trabzonspor gençlerbirliği maçı golleri olcay trabzonspor gençlerbirliği maçı olcay şahan trabzonspor gençlerbirliği maçı yusuf yazıcı trabzonspor gençlerbirliği maçı ersun yanal trabzonspor gençlerbirliği maçı rodallega trabzonspor gençlerbirliği maçı kim kazandı trabzonspor gençlerbirliği maçı özeti trabzonspor gençlerbirliği maçı analizi trabzonspor gençlerbirliği maçı yorumları trabzonspor gençlerbirliği maçı sosa