Trabzonspor hareketli günler geçiriyor

ABONE OL

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bordo-Mavili ekibin Carl Medjani ile kısa sürede yollarını ayırması bekleniyor.

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bordo-Mavili ekibin Carl Medjani ile kısa sürede yollarını ayırması bekleniyor.

En az 2 transfer daha yapmak isteyen Trabzonspor Serdar, Sosa ve Junuzovic ile yakından ilgileniyor. Transfer döneminin bitmesine sayılın gün kalırken, Bordo-Mavili ekip transfer girişimlerini hızlandırdı. Fırtınanın daha öncede gündeminde olan Werder Bremenli Zlatko Junuzovic ile tekrardan ilgilendiği iddia edildi. Serdar Taşçı transferinde ise gün sayan Bordo-Mavili kulüp, Jose Sosa’ya da önümüzdeki günlerde resmi teklifini iletecek.


Bordo-Mavili kulüp Medjani ile yol ayrımında

Transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala Bordo-Mavili kulüp, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kadroda düşünmediği Carl Medjani ile yol ayrımında. Luis Ibanez, Aykut Demir ve Sefa Yılmaz’ın sözleşmelerini feshederek yollarını ayırmayı hedefleyen yönetimin kadroda düşünmediği son isimin ise 32 yaşındaki deneyimli savunmacı olduğu iddia edildi. Başkan Muharrem Usta ile görüşen tecrübeli stoperin önümüzdeki günlerde sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor.

Ersun Yanal’ın kadroda görmek istediği 3 isim

Yaptığı görüşmelerde Junizovic ile anlaşan ancak bir türlü ailesini Türkiye’ye gelmeye ikna edemeyen Bordo-Mavili yönetim, bu transferi olumlu sonuçlandırmak için tekrardan kolları sıvadı. Fırtına, Teknik Patron Ersun Yanal’ın ısrarla istediği stoper ve 10 numara mevkileri için ise Spartak Moskova’dan Serdar Taşçı ve Milan’dan Jose Sosa ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu transferleri hızla sonlandırmaya çalışan Bordo-Mavili ekip Serdar Taşçı transferinde kulüp ve oyuncuyla her konuda anlaşırken, Jose Sosa transferi için önümüzdeki günlerde Milan’a resmi teklifini iletecek.

trabzonspor transfer trabzonspor ersun yanal trabzonspor yeni stoper trabzonspor 10 numara ersun yanal ayrıldı mı ersun yanal transferleri