Tranferine Salah sevgisi engel oldu!

ABONE OL

Liverpool'un genç futbolcusu Harvey Elliott'un, 2019 yaz transfer döneminde Real Madrid'e imza atmamasının sebebi şaşkınlık yarattı.

Futbolun Hollywood'u diyebileceğimiz Real Madrid'i reddetmek... O dönemki sportif durumu nasıl olursa olsun Real Madrid'e transfer olma hayalleri, filmlere bile konu olmuştur. Ancak bu hayaller, tek bir hareketle son bulabiliyor. Ramos ve Salah'ın unutulmaz o pozisyonu, genç bir yıldız adayının Real Madrid'e gitmemesine neden oldu.

Harvey Elliott, 2019 yaz transfer döneminde Fulham'dan Liverpool'a transfer oldu. Ancak o dönemde İngiliz futbolcuyla Real Madrid'in de ilgilendiği yazılıyordu. Harvey'nin ısrarla Liverpool'u tercihi etmesindeki sebep ortaya çıktı.

Elliott, Real Madrid'e transfer olmamasının sebebini "Real Madrid'de oynamak istemiyorum. Salah'a yaptığından sonra Ramos'u sevmiyorum" şeklinde açıkladı.

Salah benim idolüm

Salah'ı idol olarak gördüğünü dile getiren 17 yaşındaki oyuncu, "O kral. Sadece oyun tarzı depil, saha dışındaki hareketleri sebebiyle de ona hayranım. Salah benim idolüm." dedi.


Ramos'un müdahalesiyle sakatlandı

2018 yılında Kiev'de oynana Şampiyonlar Ligi finalinde Salah, Sergio Ramos'un müdahalesi sebebiyle 30. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı ve mücadeleyi Real Madrid 3-1 kazanmıştı.

Uzun süre tepkilere maruz kaldı

Maçın ardından Sergio Ramos, "Yaşanan sakatlığın olmasını istemeyeceğini söyleyen Ramos, “Bu durum çok üzücü ama asla böyle bir şey olmasını istemezsiniz. Ancak pozisyon için suçluluk duymuyorum” açıklamasıyla tepki toplamıştı.