Transfer piyasasındaki 10 önemli dedikodu

ABONE OL

Transfer döneminde gözümüz kulağımız dedikodularda oluyor. İşte son günlerde çok güçlü sesle çıkan transfer söylentileri...

Transfer dönem, futbol dünyasının en heyecan verici dönemlerinden biridir. Sezonun geri kalan kısmını oldukça etkileyen bu süreçte tabii ki birçok ismin adı çeşitli takımlarla anılır oluyor. 

Birçok önemli futbolcunun adının geçtiği, son günlerde transfer piyasasındaki çıkan dedikoduları sizler için derledik...

Lionel Messi

Tabii ki transfer dedikodularına Lionel Messi olmadan başlayamazdık. Şu an tüm futbol dünyası bu olayı konuşuyor. Messi'nin Barcelona'dan ayrılmak istediğini yönetime söylemesiyle birlikte her saat yeni bir haber çıkıyor. Şu anda Manchester City, Messi'yi almak için bir adım önde olsa da Barcelona'da tüm şehir, Messi'nin kalması için kenetlenmiş durumda. Arjantinliden de henüz bir ses yok. Daha uzun bir süre Messi dedikodularını duyacağız gibi.

Giuliano

Brezilyalı futbolcunun artık Suudi Arabistan kariyeri bitti. Kulübü ile davalık oldu ve artık orada oynaması çok zor. Tekrar Türkiye'ye döneceği konuşuluyor ve en ciddi aday da Fenerbahçe olarak gösterilyior. Galatasaray'ın da oyuncuya ilgisi var ancak Fenerbahçe bir adım önde yer alıyor.

Kai Havertz

Avrupa'da transferin hızlı takımlarından Chelsea, dev bir transfere daha hazırlanıyor. Chelsea ile Leverkusen'in Kai Havertz için 100 milyon euro bonservis ücretinde el sıkıştığı belirtiliyor. İmzalar bu hafta içinde atılabilir.

Cengiz Ünder

Roma forması giyen Milli futbolcunun Napoli'ye transfer olması gündemdeydi. Transfer görüşmeleri şu an için tıkandı çünkü Roma ve Napoli, Cengiz - Milik takasını konuşurken Milik'in kafasında Juventus'a gitmek var. Transferdeki diğer parçalar tamamlanırsa Cengiz'in yeni sezondaki takımı Napoli olabilir.

Vedat Muriqi

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi, İtalya'ya gitmeye çok yakın. Lazio transferi bitirmeye çok yaklaşmıştı ancak devreye Fiorentina girdi. İtalyan basını, Vedat için iki takım arasında gerginlik yaşandığını belirtti. Lazio'nun son teklifi bonuslarla birlikte 18 milyon euro olmuştu. Ancak devreye Fiorentina'nın girmesiyle birlikte Vedat'ın fiyatı arttı. Fenerbahçe'nin Muriqi transferiyle birlikte kasasına 20 milyon euro koyması bekleniyor.

Jadon Sancho

Dortmund, Sancho'nun bu sene takımda kalacağını açıklasa da İngiliz basını, onu Manchester United'a hala yazıyor. Dortmund, geçmiş yıllarda da Dembele'yi satmayacağız dedikten birkaç hafta sonra Barcelona'ya satmıştı. Sancho için niye aynısı olmasın? Tabii bu transfer için de en az 100 milyon euro bonservis ücretinden bahsediliyor.



James Rodriguez

Real Madrid'de mutsuz adam James, Premier Lig için gün sayıyor. Kolombiyalı ile Real Madrid'de çalışan Carlo Ancelotti, bu transferin bitmesini çok istiyor. James Rodriguez'in de Everton ile anlaşma noktasında olduğu belirtiliyor.

Eran Zahavi

İsrailli forvet, Fenerbahçe'nin yeni golcüsü olmaya çok yakın. Çin'de Guangzhou R&F takıyla vedalaştı. Sosyal medyadan da Fenerbahçe'yi takibe aldı. Sarı lacivertliler Zahavi ile her konuda anlaşmış durumda. İmzalar bekleniyor...



Nikola Kalinic

Hırvat golcünün Roma ile kiralık sözleşmesi sona erdi ve futbolcu, bonservisinin bulunduğu Atletico Madrid'e döndü. Ancak Atletico'da kalmayacak. İtalyan basını, Beşiktaş'ın Kalinic ile masaya oturduğunu belirtiyor. Ancak Kalinic ile ilgilenen tek takım Beşiktaş değil. Fenerbahçe'nin de golcü oyuncuya ilgisi bitmiş değil.

Donny van de Beek

Bu sezon henüz transfer yapmayan Manchester United, Ajax'ın orta sahası Donny van de Beek'i gözüne kestirdi. Bir dönem Real Madrid ile de adı geçen Hollandalı futbolcu için Manchester United'ın girişimlere başladığı kaydediliyor.