Transferi resmen yalanladı! "Yüzde bin yalan"

ABONE OL

Galatasaray'ın transferi için yoğun çaba harcadığı Arsen Zakharyan'dan transfer için olumsuz yanıt geldi.

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Dinamo Moskova'nın genç orta saha oyuncusu Arsen Zakharyan için teklif yapan Galatasaray'a olumsuz yanıt geldi.

Sarı-kırmızılı yönetim 19 yaşındaki futbolcu için Dinamo Moskova'ya 4 yıl vadeyle ödeme yapma kaydı ile 12 milyon Euro'luk bir teklif sundu ve Rus ekibinin cevabını beklemeye geçti. Ancak Arsen Zakharyan kararını açıkladı.

"Galatasaray'a gitmeyeceğim"

Adı Chelsea ile de anılan Arsen Zakharyan, Rus basınından Championat'a yaptığı açıklamada "Kariyerime Galatasaray'da devam etme seçeneğini kişisel nedenlerden dolayı düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

"Yüzde bin yalan!"

Öte yandan Arsen Zakharyan'ın kardeşi David Zakharyan ise "Yalnızca bir cümle söyleyebilirim; bu yüzde bin yalan!" açıklamasını yaptı.

"Daha iyi bir lig istiyor"

Dinamo Moskova Yönetim Kurulu Üyesi Sergey Stepashin konuyla ilgili açıklamasında "Galatasaray'a transfer haberleri kesinlikle yalan. Chelsea'ye transferi söz konusuydu ama Rusya'ya olan ambargo nedeniyle gidemedi. Kendini fiziksel ve zihinsel olarak güçlendirmesi gerekiyor. Avrupa'da daha büyük bir ligde oynamayı düşünüyor, Türkiye Ligi'ne gitmesi bana göre söz konusu değil" diye konuştu.

Bu arada Dinamo Moskova Kulübü, Arsen Zakharyan'ın antrenman görüntülerini paylaşarak "Arsen Zakharyan burada ve bizimle" mesajı verildi.

22 maçta 9 gole katkı

Asıl mevkisi 10 numara olan ve orta sahanın solunda ve sağında da görev yapabilen Zakharyan bu sezon D.Moskova ile 16'sı ligde 6'sı Rusya Kupası'nda 22 maçta görev yaparken 3 gol, 6 asistle 9 gole direkt katkı verdi.

(Sporx)

arsen zakharyan galatasaray transfer