Tudor Sneijder'i istemiyor

ABONE OL

Yıldızı bir türlü barışmayan Igor Tudor-Wesley Sneijder ikilisi artık kopma noktasına gelmiş durumda.

Yeni sezonda farklı bir yapılanma isteyen Igor Tudor’un, yönetime Wesley Sneijder’in yollanması için bir rapor verdiği ortaya çıktı.

“SNEIJDER’İ OYNATAMAM”

Yeni sezonda Galatasaray için en çok merak edilen konulardan olan Wesley Sneijder için Igor Tudor bombanın pimini çekti. Sarı kırmızılı yönetime “Sneijder kalırsa benim bu takımı oynatma olanağım kalmaz” diye Hırvat teknik adam, Hollandalının mutlaka yollanmasını istiyor.

YÜKSEK ÜCRETİ DE PROBLEM

Igor Tudor’un oyun sistemine uyduramayacağını ısrarla belirterek yönetimden gitmesini istediği futbolcunun bir başka sıkıntısı ise yüksek senelik ücreti. Bonus ve primlerle birlikte senelik 6 milyon Euro civarında bir ücret karşılığında oynayan Sneijder, hem kulübün böyle bir para ödemek istememesi hem de ilerleyen yaşı nedeniyle yönetimin de gözünden düşmüş durumda.

MENAJERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Galatasaray’ın Hollandalıyı gönderme fikrinden haberdar olan futbolcunun menajeri Guido Albers, Sneijder’e kulüp aramaya başladı bile. Bazı Çin ve MLS ekiplerine oyuncusunu öneren menajer, önümüzdeki günlerde Sneijder için iyi teklif veren bir kulüp bulmak istiyor. 

wesley sneijder igor tudor galatasaray transfer