'Türkiye'de proje olmuyor'

ABONE OL

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Domenec Torrent'in açıklamaları;

Dengeli bir maçtı. Bence maç gerçekten dengeli gidiyordu, ilk yarıda 2 fırsat buldular ve birini gole çevirebildiler. İkinci yarıda attıkları gol neredeyse değişikti, komik olduğunu bile söyleyebiliriz. Bizim oyuncumuzdan sekti, sonra oyuncuları aldı.

Gelecek kaygım yok

Gelecek hakkında kaygım yok. Sadece bugünün sonucuyla ilgileniyorum. Kulübümüz ve taraftarımız için önemli bir maçtı. Ben gelmeden önce de ben geldikten sonra da Galatasaray için zor bir sezondu

Türkiye'de proje olmuyor

Benim için bir sonraki başkanın kim olacağı önemli değil. Önümüzde 6 maç var, kazanmaya çalışacağım. Projeyle ilgili bir şey. Türkiye'de gördüğüm şey, bir sonraki maçı kazanmak haricinde bir proje olmuyor.

Kontrol edebileceğim bir şey değil

Benim ve ekibimin işi, olabilecek maksimum sayıda maç kazanmak. Kaygılanmıyorum dememin sebebi şu, benim kontrol edebileceğim bir şey değil

İnanç yoksa...

Çok büyük bazı hocalar, zamana ihtiyaç duydular. Onlara inanıldığı için onlarla devam ettiler. Projeye inanç yoksa, onunla ilgili yapacağımız bir şey yok. Proje, sonraki maçı kazanmaksa biz sonraki maçı ve ondan sonraki maçı kazanmaya çalışacağız.