''Türkiye'de sadece Beşiktaş''

ABONE OL

Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Valentin Rosier, geleceği hakkında açıklamalarda bulunurken Türkiye'de başka bir kulüpte oynamayacağını söyledi.

Beşiktaş'ın bu sezonki şampiyonluğunda performansıyla önemli rol oynayan Valentin Rosier, Fransız basınına yaptığı açıklamada geleceği hakkında da ipuçları verdi.

Şampiyonluğu da değerlendiren Rosier, Türkiye'de başka bir takımda oynamayacağını da söyledi.

Sezonu çifte kupayla kapatmalarını değerlendiren Rosier ''Sezon boyunca verdiğimiz mücadele ile şampiyon olmayı sonuna kadar hak ettik; şampiyon olmak inanılmaz bir duygu. Beşiktaş, her iki kupayı da kazanmayalı 12 yış olmuştu ve biz, büyük bir başarıya imza attık. Bu bir çılgınlık'' dedi.

Sporting'e dönüp dönmeyeceğinin netleşmediğini de belirten başarılı oyuncu ''Henüz Ruben Amorim ile veya başka bir Sporting'li yetkiliyle konuşmadım. Beşiktaş ile sözleşme imzalayamazsam veya başka bir kulübe transfer olamazsam Sporting'e geri dönerim'' şeklinde konuştu.

''Başka bir Türk kulübüne imza atmam''

Türkiye'de Beşiktaş dışında bir takımda oynamayacağını da söyleyen Rosier, ''Başka bir Türk kulübüne imza atarsam Beşiktaş'a, Beşiktaş taraftarlarına ihanet etmişim gibi hissederim. Başka bir Türk kulübüne imza atmayı düşünemiyorum bile. Çünkü Beşiktaş'ı ve Beşiktaş taraftarlarını çok seviyorum'' ifadelerini kullandı.

valentin rosier beşiktaş