Türkiye - Portekiz maçı hangi kanalda ne zaman EURO2024

ABONE OL

A Milli Takımımız, EURO 2024'teki ikinci maçına çıkmaya hazırlanıyor. Peki Türkiye - Portekiz maçı ne zaman hangi kanalda ne zaman? Sizler için Türkiye - Portekiz maçının detaylarını inceledik.

EURO 2024'te F Grubu'nda yer alan Türkiye, ikinci maçına Portekiz karşısında çıkacak. Büyük heyecana sahne olacak mücadele öncesinde Türkiye - Portekiz maçı hangi kanalda ne zaman gibi soruların yanıtlarını sizler için bir araya getirdik.

Türkiye - Portekiz maçı hangi kanalda

A Milli Takımımız, EURO 2024 F Grubu 2. maçında Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Türkiye - Portekiz maçı 22 Haziran Cumartesi günü 19.00'da karşı karşıya gelecek. Türkiye - Portekiz maçı TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Türkiye ile Portekiz arasındaki bu kritik mücadele Dortmund Signal Iduna Park'ta oynanacak.

Türkiye - Portekiz muhtemel 11'ler

Türkiye'nin muhtemel 11'i: Uğurcan Çakır, Cenk Özkaçar, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Zeki Çelik, Salih Özcan, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktükroğlu, Kenan Yıldız (Enes Ünal)

Henüz muhtemel 11'i belli olmayan Portekiz Milli Takımı'nın yine en büyük kozu ünlü yıldız Cristiano Ronaldo olacak. A Milli Takım Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella da savunma oyuncularını Cristiano Ronaldo konusunda çok dikkatli olmaları yönünde uyardı. İlerleyen yaşına rağmen Cristiano Ronaldo, turnuvanın en belirleyici isimleri arasında da gösteriliyor. 

Son maçımız Çekya ile

A Milli Takımımızın, EURO 2024 F Grubu'ndaki son maçı Çekya'ya karşı olacak. Çekya - Türkiye maçı 26 Haziran Çarşamba akşamı TSİ 22.00'de oynanacak. EURO 2024 grup maçlarında, gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar adlarını son 16 turuna yazdıracaklar. Son 16 turunda da başarılı olan ekipler çeyrek final oynamaya hak kazanacak.

EURO2024 finali nerede oynanacak?

EURO 2024'te büyük final 14 Temmuz Pazar günü Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. 14 Haziran'da başlayacak dev turnuvanı son gününde şampiyon ve turnuvayı ikinci sırada bitiren takım belli olmuş olacak.

Türkiye'nin EURO2032 stadyumları

EURO 2024 boyunca EURO 2024 iddaa tahminleri için Futboo İddaa kategorisinden gün gün takip edebilirsiniz. Yazarımız Altan Tanrıkulu ve ekibimiz tarafından hazırlanan günün iddaa tahminleri ile kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.

a milli takımımız a milli takım türkiye portekiz euro 2024 euro2024 avrupa futbol şampiyonası türkiye maçı ne zaman maçı ne zaman