Ümit Özat sözünü tuttu, saçlarını boyattı!

ABONE OL

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'den, flaş bir Ümit Özat paylaşımı geldi.

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da futbolcular ve taraftarlar, sosyal medyadan şampiyonluk paylaşımları yapmaya devam ediyor.

Bu sezon gösterdiği performansla şampiyonluğun mimarlarından olan Arjantinli golcü Mauro Icardi'den de dikkat çekici bir paylaşım geldi.

"Saçlarını sarı-kırmızı yap bekliyoruz"

Ümit Özat'ın 2022 Temmuz ayındaki "Icardi 20 gol atsın, saçımı sarı-kırmızıya boyarım" sözlerini paylaşan Arjantinli yıldız, Ümit Özat'a sözünü tutması için çağrıda bulundu.

Mauro Icardi, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"Ümit sözünün arkasında bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını umuyorum. Bütün taraftarımız ve ben, seni sarı-kırmızı saçla görmeyi bekliyoruz."

Bu paylaşıma Ümit Özat'ın ne cevap vereceği büyük merak konusu oldu.

23 maçta 21 gol

Mauro Icardi, bu sezon yalnızca 23 maça çıkmasına rağmen 21 gol ve 7 asistlik bir performans göstermeyi başararak Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynadı.
Ümit Özat'tan videolu yanıt geldi

Icardi'nin yaptığı paylaşıma Ümit Özat'ın yanıtı gecikmedi. Yaşadığı şampiyonluk için Icardi'yi tebrik eden Ümit Özat, sözlerine şöyle devam etti:

"Büyük golcüsün ama 2001-2007 döneminde Ümit Özat'ın kaptanlık yaptığı Fenerbahçe'ye denk gelseydin ne şampiyon olurdun ne de bu kadar rahat gol atardın. Büyük futbolcusun ama en büyük değilsin. Seni gece 12'de yayınıma bekliyorum, sen gelmezsen Messi'yi çağırırım ona göre."


Ümit Özat sözünü tuttu

Bu paylaşımların ardından Ümit Özat sözünü tuttu ve saçlarını kırmızıya boyattı.


mauro icardi ümit özat sarı-kırmızı