Union SG - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

ABONE OL

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'ye konuk oluyor. İşte Avrupa'daki hedefleri çin oldukça kritik olan mücadeleyle ilgili yaşanan son gelişmeler ve takımların muhtemel 11'leri.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Union SG ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

7 Mart Perşembe günü, RSC Anderlecht Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 23:00'da başlayacak ve EXXEN'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek.

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Union SG: Moris, Burgess, Sykes, Machida, Rasmussen, Montes, Puertas, Sadiki ,Eckert, Terho, Amoura

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Djiku, Ferdi, İsmail (Fred), Krunic, Szymanski, Cengiz, Tadic, Dzeko

Fenerbahçe'de 3 eksik

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Becao, İrfan Can Kahveci ile Joshua King, Union Saint-Gilloise karşısında forma giyemeyecek. UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun Belçika temsilcisiyle oynanan maçta sahada olmayacak.

Rövanş 14 Mart'ta

Belçika'daki maçtan 7 gün sonra 14 Mart'ta Kadıköy'de rövanş karşılaşması oynanacak ve çeyrek finale kalan takım belli olacak.

fenerbahçe fenerbahçe haberleri union sg konferans ligi uefa konferans ligi