United ve Chelsea Sokratis için karşı karşıya

ABONE OL

Bu transfer döneminde şimdiden birçok futbolcu için karşı karşıya gelen Manchester United ve Chelsea, Borussia Dortmundlu oyuncu için rekabet ediyor.

Dortmund’un tecrübeli Yunan stoperi Sokratis Papastathopoulos’un peşinde olan Ada’nın iki devi, futbolcu için fiyat yükseltiyor.

ARSENAL ELENDİ

Bu sezon Bundesliga’da 26 maça çıkan Sokratis Papastathopoulos için sezon biter bitmez Arsenal ve Chelsea devreye girmişti. Ancak Wenger’in takımının futbolcu için istenen bonservisin yüksek olduğunu düşünmesinin ardından Arsenal aradan çekilmiş ancak Chelsea’nin karşısına bu defa Manchester United çıktı.


DORTMUND SATMAK İSTİYOR

20 milyon Euro değeri olan Yunan futbolcunun Borussia Dortmund ile sözleşmesi 2019’da bitiyor. 2 sene sonra sözleşmesi bitecek futbolcuyu daha fazla kadrosunda düşünmeyen Dortmund’un, futbolcusunu bu iki İngiliz kulübünden birine satarak para kazanmak istediği belirtildi. Kapının en az 20 milyon Euro’dan açılacağı transferde Manchester United ve Chelsea’nin, önümüzdeki günlerde daha somut adımlar atacağı iddia edildi. 

sokratis papastathopoulos manchester united chelsea arsenal borussia dortmund