Usain Bolt ilk gollerini attı

ABONE OL

Avustralya A Ligi takımlarından Central Coast Mariner's de forma giyen eski dünya ve olimpiyat şampiyonu rekortmen atlet Usain Bolt futbola geçtikten sonra ilk resmi gollerini kaydetti.

Avustralya A Ligi takımlarından Central Coast Mariner's de forma giyen eski dünya ve olimpiyat rekortmeni atlet Usain Bolt futbola geçtikten sonra ilk resmi gollerini kaydetti.

Dünya atletizm tarihinin gelmiş geçmiş en iyi isimlerinden biri olarak kabul edilen,100 metrede 9:58, 200 metrede de 19:19'la dünya rekorlarının sahibi olan Jamikalı atlet, profesyonel futbola geçmeye karar vermeden önce Manchester United ve Dortmund'la antrenmanlara çıkmıştı.

Daha sonra Avustralya'nın Central Coast Mariner's takımıyla sözleşme imzalayan Bolt; ilk resmi gollerini Macartur Southwest United karşısında kaydetti.

McCormack'ın 7, Murray'in de 42. dakikada attığı gollerle Central Coast'un 2-0 önde kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısına Usain Bolt damga vurdu.

32 yaşında ve 1.94 boyundaki Bolt; 57. dakikada rakip savunmanın arkasına atılan bir topa yetişte ve güzel bir vuruyla skoru 3-0'a getirdi.

Jamaikalı yıldız 68. dakikada savunma-kaleci anlaşmazlığını iyi süzdü ve topu boş kaleye göndererek karşılaşmanın skorunu belirledi: 4-0

 

usain bolt jamiaka avustralya a ligi central coast mariners