Valbuena'dan duygusal veda

ABONE OL

Fenerbahçe'nin, Olympique Lyon'dan kadrosuna dahil ettiği Fransız yıldız Valbuena, paylaştığı mesajla eski takımına duygusal bir şekilde veda etti.

Sarı-lacivertlilerin Ligue 1 takımlarından Olympique Lyon takımından transfer ettiği Mathieu Valbuena, eski kulübünün taraftarları için duygusal bir veda mesajı paylaştı.

Fransız yıldız Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Lyon'da ilk sezonun kolay geçmediğini ama çok çalışarak hayatının en güzel maceralarından birisini yaşadığını ifade etti.

Görevini yapmanın memnuniyeti ve muhteşem anılarla Lyon’a veda ettiğini belirten Valbuena, “İki sene boyunca bu harika şehirde ve statta unutulmaz anlar yaşadım. Stattaki inanılmaz atmosferi asla unutmayacağım” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’DE DE DESTEKLEYİN”

Olympique Lyon'daki takım arkadaşlarına ve taraftarlara teşekkür eden 32 yaşındaki yıldız oyuncu, “Özellikle de bana her zaman inanan başkan Jean-Michel Aulas'a teşekkür ediyorum” yorumunda bulundu.

Fenerbahçe ile kariyerinde yeni bir sayfa açmak için istekli ve mutlu olduğunu belirten Valbuena, “Bir futbol ülkesi olan Türkiye'de de her zaman beni destekleyeceğinizi umuyorum” diyerek unutulmamasını istediğini belirtti. 

Forvet hattının iki kanadında ve forvet arkasında oynayabilen Fransız yıldız, geride kalan sezon Lyon formasıyla lig ve Avrupa'da 9 gol kaydetmişti. 


olympique lyon valbuen fenerbahçe instagram veda