Verratti için büyük kapışma

ABONE OL

PSG'de kalıp kalmayacağı merak konusu olan Marco Verratti için pazarlık masasına oturan son ekip Manchester United oldu. 

Takımında kalma konusunda karışık sinayller veren İtalyan futbolcuya, Barcelona’dan sonra Manchester United’ta devreye girdi. Dün ise sürpriz bir gelişmeyle İnter PSG'ya önemli bir teklif yaptı.

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Takımı PSG’den ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Marco Veratti için yeni bir oyuncu daha işin içine girdi. İtalyan basınına yansıyan haberde Jose Mourinho’nun çok beğendiği Veratti için Manchester United’ın da devrede olduğu belirtildi. United’ın üst düzey bir scout yetkilisinin Fransız kulübünün yetkilileri ile görüştüğü iddia edilen haberde, PSG’nin nasıl bir tavır takındığının henüz bilinmediği vurgulandı.

BARÇA İSTİYOR

Ancak Veratti transferinde uzun süredir masada olan bir başka Avrupa devi Barcelona’nın bu sürpriz bir teklife nasıl yanıt vereceği henüz bilinmiyor. 24 yaşındaki İtalyan yıldız orta saha için uzun süredir masada olan Katalan ekibi, rekabetin kızışmasıyla teklifini arttırma yoluna gidebilir. Futbolcu konuyla ilgili yaptığı açıklamada takımdan ayrılmasının şart olmadığını belirtmiş, “PSG’nin harika bir takım olmasını görmek istiyorum” diye konuşmuştu.

Öte yandan dün önemli bir gelişme gerçekleşti ve yeni sezonda lig şampiyonluğunu hedefleyen İnter, 1.65'lik Verratti için PSG'ye Joao Mario artı 50 milyon euro gibi karşı konulması güç bir teklif yaptı. Şimdi PSG'nin Veratti için vereceği karar merakla bekleniyor.

Marco Verratti geçen sezon PSG formasıyla 43 resmi maçta 3 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.

manchester united psg barcelona jose mourinho transfer marco verratti