Victor Osimhen'den transfer açıklaması
Galatasaray'ın Nijeryalı santraforu Victor Osimhen, 2-2 beraberlikle sona eren Çorum FK maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Trendyol Süper Lig'in yeni sezonuna Galatasaray, Çorum FK beraberliği ile başladı. Karşılaşmayı attığı iki golle tamamlayan Victor Osimhen, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.
İşte Osimhen'in açıklamaları;
"Hayal kırıklığı 'geliyorum' dedi"
"Hayal kırıklığı! Aslında “geliyorum” dedi diye düşünüyorum. Küçük görmüyorduk rakibi. Bu tür rakipler zor oluyor. Zorlayacaklarını biliyorduk. Öyle de oldu. Uyanmamız lazım. Hayal kırıklığını yaşıyoruz. Bu bir uyandırma olsun. Bundan sonraki tüm maçların zor olacağını bilip, dersler çıkartıp kendimizi düzelterek yolumuza devam edeceğiz."
"Sahada her şeyimizi vermemiz gerekiyor"
Zor bir sezon olacak. Takım olarak da bunun farkındayız. Kulüp için de her şeyimi vermeye hazırım. Bu, uyandırma için önemli bir maçtı diye düşünüyorum. Oyuncular olarak çalışmamız gereken çok şeyler var. Sahada her şeyimizi vermemiz gerekiyor. Taraftarımız bize inanılmaz bir enerji veriyor ve her zaman da arkamızdalar. Bizim de bunun karşılığını vermemiz gerekiyor. Şampiyonlar Ligi öncesi momentum kazanmamız gerekiyor. Önümüzdeki ilk maçtan itibaren çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor.
"Dedikodular hep olur"
"Transfer sezonlarında dedikodular hep olur. Ben işime bakacağım. İşime odaklanmış durumdayım. Daha ilerisini o zaman görür ve düşünürüz."