Villarreal rahat kazandı, Enes golle tanıştı

ABONE OL

La Liga'nın 3.haftasında Villarreal 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-1 kazanmayı bildi. Karşılaşmanın 69.dakikasında oyuna giren Enes Ünal, La Liga'daki ilk golünü kaydetti.

El Madrigal'de iki takımda kontrollü bir futbolla başladı. Dakikalar 11'i gösterirken konuk ekip Real Betis, Sergio Leon'un golüyle 1-0 öne geçti. Reaksiyon göstermek isteyen ev sahibi yeni transferiyle güldü. Dakikalar 32'yi gösterirken yeni transfer Carlos Bacca sahne aldı ve mücadelenin ilk yarıdaki skorunu belirledi :1-1.

İkinci yarıda Enes Ünal rüzgarı

İkinci yarıya etkili başlayan taraf ev sahibi ekip Villarreal oldu. 61. dakikada Samu Castillejo'nun golüyle baskısını sonuçlandıran ev sahibi 2-1 öne geçti. 69.dakika da Milli gururumuz Enes Ünal, Carlos Bacca yerine oyuna girdi. Oyuna alınmasından 8 dakika sonra Enes Ünal, La Liga kariyerindeki ilk golüyle tanıştı ve karşılaşmanın skorunu belirledi: 3-1.

Ligin ilk iki haftasından puansız ayrılan Villarreal, bu sezonki ilk galibiyetini kazandı. Real Betis ise bu sezonki ikinci mağlubiyetini alarak haftayı 3 puanda tamamladı.

villareal real betis maçı enes ünal la liga villareal enes ünal