Vincent Janssen kimdir?

ABONE OL

Vincent Janssen kimdir? Janssen, Hollanda gol kralı olarak geldiği Tottenham'da kaç maç oynadı? Fenerbahçe, Janssen'i kiraladı mı? Janssen milli takımda oynuyor mu? Fenerbahçe'nin yeni transferi Vincent Janssen kaç yaşında?

Editör: Mehmet BAŞKAN

Vincent Janssen kimdir? Janssen, Hollanda gol kralı olarak geldiği Tottenham'da kaç maç oynadı? Fenerbahçe, Janssen'i kiraladı mı? Janssen milli takımda oynuyor mu? Hollandalı golcü, Tottenham'da 38 karşılaşmaya çıkarak büyük bir başarı ortaya koydu. Tottenham'ın hala gelecek gördüğü bir oyuncu olarak biliniyor.


Vincent Janssen, 15 Haziran 1994'te doğdu. Yıldız oyuncu, NEC Nijmegen/FC Oss Youth altyapısında yetişti. Henüz 15 yaşındayken Feyenoord tarafından keşfedilerek transfer edildi. NEC Nijmegen ile Feyenoord arasındaki bonservis pazarlıkları ve bonservis bedeli gizli tutuluyor. 2013 yılında Feyenoord, geri satın alma opsiyonu ile yıldız oyuncuyu Almere City takımına sattı. Ancak gelecek sezon oyuncuyu alan Az Alkmaar oldu. Hollanda ekibi, Janssen için 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

1 Temmuz 2015'te Janssen için 500 bin euro ödeyen AZ Alkmaar, sadece 1 sene sonra 12 Temmuz 2016'de oyuncuyu 22 milyon euro bonservis bedeli ile Premier Lig ekibi Tottenham'a satmayı başardı. O sezon Hollanda gol kralı olan Jansen, geleceğin Luis Suarez'i olarak görüldü. Vincent Janssen, Tottenham formasıyla 38 maça çıktı. Ancak İngiliz futbolunda 6 gol atabilmeyi başardı. Genç oyuncu 3 de asist yapabildi.


2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Hollanda forması ile 6 karşılaşmaya çıkan Janssen, 2 gol atmayı başardı. Hollanda milli takımı ile 15 maça çıkıp 7 gol bulmayı başardı. Geçen sezon Tottenham, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 5 karşılaşmada Janssen'e forma verdi. Premier Lig'de ise 27 maçta forma şansı bulmayı başardı.

185 cm boyu olan Hollandalı golcü, gelecekte büyük bir santrafor olma yolunda ilerliyor. İngiltere Ligi'nde kalıcı hale gelebilmek için Hollanda'dan sonra Türkiye'de de kendisini kanıtlayarak Tottenham'ın birinci santraforu olmayı hedefliyor.

Fenerbahçe'nin kiralık olarak kadrosuna kattığı Vincent Janssen, Roberto Soldado ile forma savaşına girecek. Robin Van Persie'nin kadroda düşünülmediği sezonda Janssen, ilk 11'i zorlayacak. Fenerbahçe'nin iç saha maçlarında Soldado ve Janssen'i aynı anda sahaya sürmesi bekleniyor.

vincent janssen kimdir vincent janssen yaşı vincent janssen vincent janssen yaş vincent janssen hollanda vincent janssen milli takım vincent janssen tottenham vincent janssen bonservis bedeli vincent janssen fenerbahçe vincent janssen hayatı vincent janssen kim vincent janssen fenerbahçe aykut kocaman vincent janssen soldado vincent janssen roberto soldado