Volkan Ballı yakın temasta

ABONE OL

İdari menajer Volkan Ballı, bu nedenle milli futbolcuları yakından takip ediyor. Ballı; Hasan Ali Kaldırım (Türkiye), Berke Özer (Türkiye U19), Mauricio Isla (Şili), Andre Ayew (Gana), Miha Zajc (Slovenya) ve Eljif Elmas'la (Makedonya) sürekli telefonda görüşerek, durumlarını sorup bilgi alıyor.

EURO 2020 Elemeleri'nde A Milli Takımımız'ın oynadığı Arnavutluk ve Moldova maçlarının yanı sıra 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle Süper Lige verilen 3 haftalık arada takımlar da en iyi şekilde hazırlıklarını sürdürmeye çaba sarf ediyor.

27. Hafta'da deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçına hazırlanan Fenerbahçe'de de Ersun Yanal’ın en büyük endişesi, milli takımlara giden futbolcuların sakatlık yaşayarak Fenerbahçe’ye geri dönmesi.

İdari menajer Volkan Ballı, bu nedenle milli futbolcuları yakından takip ediyor. Ballı; Hasan Ali Kaldırım (Türkiye), Berke Özer (Türkiye U19), Mauricio Isla (Şili), Andre Ayew (Gana), Miha Zajc (Slovenya) ve Eljif Elmas’la (Makedonya) sürekli telefonda görüşerek, durumlarını sorup bilgi alıyor.

Volkan Ballı, bunu teknik direktör Ersun Yanal ile paylaşıyor.

euro 2020 a milli takım fenerbahçe volkan ballı ersun yanal hasan ali kaldırım miha zajc eljif elmas andre ayew mauricio isla berke özer