Volkan Demirel: Fenerbahçe Aykut hocayla bütünleşecektir

ABONE OL

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel 3-1 kazanılan Adanaspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Adanaspor'u 3-1 yenen Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

"HER ZAMAN DÜŞÜNCEMİZ TARAFTARLARI SEVİNDİRMEK"

Volkan Demirel "Her zaman düşüncemiz Fenerbahçeli taraftarları sevindirmek. Ancak bu sezon bizim için kötü geçti. Bunun için çok üzgünüm. Ancak Fenerbahçe Basketbol Takımı çok büyük bir başarı elde etti. Daha önce fırsatım olmamıştı. Onları buradan kutluyorum" diye konuştu.

"AYKUT HOCA ÇALIŞTIĞIM FENERBAHÇE'Yİ EN İYİ BİLEN.."

Aykut Kocaman hakkında da konuşan Demirel "Aykut hoca benim çalıştığım, Fenerbahçe’yi en iyi bilen, kulübün içinden gelmiş adı Fenerbahçe ile büyüyen bir hoca. Onla çalışmak hep zevktir. Fenerbahçe Aykut hocayla bütünleşecektir. Daha iyisi olamaz. Gelmesine sevindim. Her işin üstesinden gelebilir" şeklinde açıklamalar yaptı.

"SÖZLEŞME BENİM İÇİN TEFERRUATTIR"

Gelecek sezon hakkında da konuşan Volkan "Kaleci transferi illaki yapılacaktır. Gelen isim ile Fenerbahçe için mücadele ederiz. Sözleşmeme gelince benim için bir teferruattır. Parayı konu etmem. Büyüklerim her zaman bu konuda bana yol gösterdi. Hiç mukavele, para gibi bir düşüncem olmadı. Ligin bitmesini bekledik. Bana derlerse gel imzala, imzalarım. Zaten küçüklükten beri Fenerbahçe’ye gönülden imzalıyım" dedi.

fenerbahçe adanaspor aykut kocaman volkan demirel